Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Πλεονεκτήματα συνεργασίας για τον έμπορο /αντιπρόσωπο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Για τον έμπορο/αντιπρόσωπο

 

 

Αριστη ποιότητα

Εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Όλα τα προϊόντα, πριν φύγουν από εμάς περνάνε από ποιοτικό έλεγχο και δοκιμάζονται ένα πρός ένα στα σύγχρονα δοκιμαστήριά μας.

 

Ανταγωνιστικές τιμές

Τα εισαγόμενα προϊόντα μας παρέρχονται κατά μεγάλο ποσοστό από εταιρείες που είναι κατασκευάστριες και κατέχουν πρωταρχικό ρόλο στον τομέα τους. Έτσι αποφεύγουμε επιπλέον κόστη τρίτων μεταπωλητών με αποτέλεσμα χαμηλότερη τελική τιμή. Επίσης ο μεγάλος όγκος εισαγωγών και το επαρκές στόκ μας, μας βοηθάει να κρατάμε σταθερή την τιμή του προϊόντος όλο τον χρόνο και να μην επηρεάζεται από την άνοδο πρώτων υλών όπως χαλκός, ανοξείδωτος χάλυβας, πετρέλαιο κ.α.

 

Άμεση εξυπηρέτηση

Οι αποθήκες μας στην Παιανία Αττικής και το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν κάθε σας παραγγελία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Χωρίς καμία επιβάρυνση αναλαμβάνουμε την παράδοση των εμπορευμάτων σε πρακτορείο μεταφορών της αρεσκείας σας εντός Αττικής.

 

Συνεργασία

Μια υγιής συνεργασία περιβάλλεται από εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και ακεραιότητα μεταξύ των συνεργατών. Εμείς δουλεύουμε σκληρά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας με γνώμονα αυτούς τους παράγοντες. Στόχος είναι κάθε συνεργασία να είναι μακροπρόθεσμη γιατί μόνο έτσι υπάρχει όφελος και για τους δύο.

Σε μία συνεργασία είναι καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις ή παρατηρήσεις των συνεργατών μας που βοηθάνε στην βελτίωση της συνεργασίας.

 Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και για την ευκαιρία που μας δώσατε να εργαστούμε και να γνωριστούμε από κοντά.

Με το ίδιο πάθος και ειλικρίνεια θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και στο μέλλον.