Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Πλεονεκτήματα συνεργασίας για τον ιδιώτη

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

 

Για τον ιδιώτη

 

 

Τα τελευταία χρόνια με την αλματώδη ανάπτυξη του εμπορίου και την εύκολη εισαγωγή προϊόντων από το εξωτερικό πολλές επιχειρήσεις όπως χρωματοπωλεία, σούπερ μάρκετς, γενικού εμπορίου κ.α. συμπεριέλαβαν την αντλία νερού (υποβρύχιες, ομβρίων υδάτων, πιεστικά κ.α.) στην γκάμα προϊόντων τους. Με μόνο πλεονέκτημα την ανταγωνιστική τιμή ο καταναλωτής δελεάζεται και δεν λαμβάνει υπόψιν του πολλά σημαντικά ερωτήματα όπως :

 

Χώρα προέλευσης vs Χώρα κατασκευής

Πολλά προϊόντα αναγράφουν ότι προέρχονται από μεγάλη Ευρωπαϊκή χώρα αλλά πουθενά δεν τονίζεται ότι η κατασκευή γίνεται σε χώρες όπως Κίνα, Μεξικό κ.α. χωρίς επαρκή ποιοτικό έλεγχο.

Σε εμάς έχετε στα χέρια σας όποια στιγμή και αν το ζητήσετε όλα τα πιστοποιητικά καταγωγής των προϊόντων μας, πιστοποίηση ISO, CE, καμπύλες απόδοσης και γενικά ότι έντυπο υλικό σας είναι απαραίτητο.

 

Πριν την αγορά. Επιλογή κατάλληλης αντλίας

Σε ένα πολυκατάστημα οι πληροφορίες για την σωστή επιλογή της κατάλληλης αντλίας περιορίζονται στις γνώσεις του εκάστοτε υπαλλήλου ο οποίος και δεν είναι υποχρεωμένος να έχει την απαιτούμενη εκπαίδευση ή εμπειρία στον τομέα αυτό.

Η εταιρεία μας με πείρα στην κατασκευή αντλιών από το 1970 μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε έργο μεγάλο ή μικρό της ανατεθεί με μελέτη για την σωστή επιλογή του αντλητικού σας συγκροτήματος από πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους.

 

Αγοράσατε την αντλία. Τοποθέτηση ?

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο από την αρχή μέχρι και την παράδοσή του σε πλήρη λειτουργία.

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς γεωλόγους για να σας κάνουν την μελέτη και τους εμπειρότερους γεωτρυπανιστές για την διάνοιξη της γεώτρησής σας. Δικά μας συνεργεία τοποθετούν την αντλία και τα παρελκόμενά της και σας την παραδίδουν έτοιμη προς χρήση.

 

Σέρβις - Εγγύηση - Συντήρηση

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας που κυμαίνεται από 1 έως και 10 χρόνια ανάλογα το προϊόν. Είναι απολύτως ανταλλακτικά και επισκευάσιμα και η συντήρησή τους είναι μηδαμινή.